Teenused

  •  Konsultatsioon - suu ja hammaste seisukorra hindamine, millest anname ülevaate patsiendile, kui hambad vajavad ravi, siis koostame individuaalse raviplaani. Teavitame patsienti hambaravi erinevatest võimalustest ning soovi korral esitame ligikaudse maksumuse.
     
  •  Hambaravi - hammaste plombeerimine erinevate täidismaterjalidega ning vanade täidiste uuendamine. Suuremate ja väiksemate hambadefektide taastamine erinevate täidismaterjalide abil.
     
  •  Igemehaiguste ravi-ja profülaktika - Hambale moodustunud hambakivi ei saa eemaldada hambaharja abil! Hambakivi ärritab ümbritsevaid kudesid ja soodustab igemepõletiku arenemist, seepärast tuleb see kindlasti eemaldada. Tugeva hambakivi saab eemaldada Ultraheli scaler’iga ainult hambaravi kabinetis. Igemepõletiku ehk gingiviidi progresseerumine sõltub otseselt suuhügieenist. Pakume erinevaid suuhügieeni protseduure igemepõletiku ennetamiseks. Teavitame patsienti probleemi tõsidusest ja õpetame suuhügieeni oskusi.
     
  •  Hambakirurgia - hammaste eemaldamine, tsüsti ja hamba juuretipu eemaldamise operatsioonid, huule- ja keelekida operatsioonid, healoomuliste kasvajate eemaldamine, implantaatide paigaldamine, põskkoopa põhja tõstmine implantatsiooni eel.
     
  •  Juureravi - põletikus olevate juurekanalite puhastamine, põletikukolde ravimine lõualuus ja seejärel juurekanalite sulgemine ning hamba plombeerimine. Vajadusel suuname eriarsti vastuvõtule.
     
  •  Hammaste valgendamine - Kindlasti tuleb enne hammaste valgendamist nõu pidada hambaarstiga! Väga oluline on teada, et ei valgendu täidised, kroonid ja laminaadid. Ühtlase heledama värvi saavutamiseks oleks soovitav pärast valgendamist vahetada vanad täidised, kroonid ja ka laminaadid.
     
  •  Soodapesu - (air-flow) protseduur, kus survepesu käigus eemaldame
    hammastelt kerge hambakivi ja hammastele aja jooksul tekkinud
    tumeda pigmendi. See on valutu, ohutu ja ei kahjusta hambavaapa.
     
  •  Hambakaunistused - liimime hammastele ehted, mis on tavaliselt
    väärismetallist või klaasist. Need liimitakse hambapinnale ilma
    emaili kahjustamata. Soovi korral saab kaunistuse eemaldada ja
    see protseduur hammast ei kahjusta. Korralikult paigaldatud ja
    hooldatud hambakaunistus püsib hambal aastaid.
     
  •  Proteesimine - taastame üksikute hammaste ja hammasteridade
    defektid. Kasutame erinevaid lahendusi ja materjale.
    Proteesimise alla kuuluvad nii eemaldatavad
    (plaat- ja büügelproteesid) kui ka suust mitte eemaldatavad
    proteesid (kroonid ja sillad).